Telefoane Mobile

Am fost invitat de către LG la evenimentul de lansare pregătit pentru Europa Centrală și de Est ce a avut loc în Ungaria, la 30 km de Budapesta într-o locație aleasă cu subînțeles – Korda Studio. 

Ei au vrut să reliefeze care sunt calitățile lui LG G7 ThinQ la nivel de cameră foto și video. O să public cât de curând și primele impresii pentru terminal, un articol similar este în așteptare și pentru HTC U12 Plus.

LG G7 ThinQ folosește o cameră principală de tip dual cu 16 Megapixeli cu f/1.6 și OIS + 16 Megapixeli cu f/1.9, fără OIS, PDAF + tehnologia laser pentru autofocus, filmează la 2160p cu 30 fps, la 1080p cu 30 sau 60 fps.

Vă las cu câteva imagini realizate cu LG G7 ThinQ, le găsiți la dimensiunea originală pe aici (link valabil pentru 7 zile).

LE: Le uploadez în România, aici internetul funcționează destul de lent.

Este destul de greu să trag concluzii preliminare, îl aștept la review și cu software final, nu doar cu un pre-sample. Nu vreau să fiu prea critic, dar parcă mă așteptam în anumite situații să se descurce mai bine. Nu prea știe să interpreteze situațiile cu lumină ce vine difuz, supraexpune în opinia mea, iar unele artefacte ies în evidență. Repet, camera de pe LG G7 are nevoie de un firmware final, cel ce va însoți telefonul în cutia de retail.

Îl veți găsi în stocurile magazinelor din țara noastră până la sfârșit de mai sau început de iunie. Prețul – aprox. 799 euro. Nu închei înainte de a aprecia LG pentru camera wide (ei au singura cameră duală cu deschidere wide pe al doilea senzor, util pentru cei interesați de peisaje, fotografie urbană etc).

Alt element de notat: LG își aduce repede vârful de gamă și în România. :) Să sperăm că-și vor păstra obiceiul și pentru seria V. Alt aspect unde la prima vedere mi-a plăcut: Modul Portrait, unul dintre cele mai bine calibrate din ce am testat până acum.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.