Hardware

Viitorul tehnologiilor VR şi AR sună promiţător, mai ales că toţi jucătorii importanţi din lumea IT investesc în această nişă. În cadrul expoziţiei Display Week 2018 ce a avut loc la Los Angeles, LG şi Google au lansat un display OLED optimizat pentru aplicaţii mobile VR şi AR cu o rezoluţie de 18 megapixeli.

Noul ecran de 4.3 inch are o rată de refresh de 120Hz, o rezoluţie de 3840 x 4800 pixeli, o densitate a pixelilor de 1443 ppi şi un câmp de vizualizare de 120 x 96. Totuşi, când display-ul va fi folosit împreună cu un chipset de pe un device mobil, rata de refresh ar putea scădea până la 75Hz.

Display-ul celor de la LG şi Google este un mare pas înainte comparativ cu ecranele actuale prezente pe headset-urile VR ce oferă o rezoluţie limitată de doar 2 megapixeli.

Sursa: phonearena.com

Categorii: googlelg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.