Diverse

Chiar dacă tranzacţia va fi oficializată la sfârşitul acesti luni, un oficial Foxconn a declarat pentru Reuters că au ajuns la un numitor comun cu japonezii de la Sharp. În acest moment mai există câteva elemente procedurale care trebuie definitivate, însă înţelegerea este aproape finalizată. Suma pentru care Foxconn va cumpăra Sharp este de aproximativ 5.6 miliarde de dolari.

Pentru cei care nu ştiu, Sharp este unul dintre cei mai vechi producători de electrocasnice din lume. În zilele noastre compania este cunoscută mai mult pentru panourile IGZO, deşi în trecut a fost pionier pentru unele tehnologii: primul calculator cu tranzistori, primul calculator cu ecran cu cristale lichide sau primul telefon mobil cu cameră foto. Foxconn la rândul ei este o subsidiară a Hon Hai Precision Industry Co Ltd şi este cunoscută drept fabricantul de casă al Apple.

Să vedem oare display-uri Sharp pe viitoarele modele Apple?

sharp2

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.