Arhiva

IFA Berlin s-a terminat de câteva zile bune, însă electronicele şi electrocasnicele prezentate în cadrul acestui târg continuă să minuneze lumea internetului. În căutarea unor ştiri interesante care să le prezint pe gadget.ro, am găsit ceva inovativ şi anume frigiderul viitorului în viziunea chinezilor de la Haier.

Frigiderul se prezintă cu o uşă din sticlă incasabilă, care prezintă şi funcţii touchscreen în exterior. Uşa este semi-transparentă, astfel că prin atingerea uşii si selectarea unui anumit produs pe ecran, poţi vedea în ce stare se afă produsul respectiv. Utilizatorul va mai putea să afle diverse informaţii prin intermediul ecranului frigiderului, ca de exemplu: produsele aflate în frigider, perioada de valabilitate, schimbarea temperaturii, reţete culinare / cocktailuri ce pot fi realizate cu produsele existente în respectivul frigider etc. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită unor senzori care monitorizează interiorul frigiderului şi prin intermediul soft-ului instalat, aceştia recunosc toate categoriile de produse existente.

Personal nu mă pronunţ de utilitatea acestui frigider, mai ales că nu sunt un bucătar prea iscusit. Totuşi, dumneavostră, cititorii gadget.ro, ce spuneţi de această idee?

Sursa: cnet.co.uk

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.