Android

Nu știu alții cum sunt dar unii simt nevoia să se mai deconecteze când și când de la problemele vieții. Weekend-ul este adesea perioada propice și de aceea am ales să vă prezentăm o aplicație numai bună pentru relaxare: Fruit Ninja.

[qr]https://market.android.com/details?id=com.halfbrick.fruitninjafree#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmhhbGZicmljay5mcnVpdG5pbmphZnJlZSJd[/qr]

Jocul acesta este simplu și are o manieră interesantă de a-ți capta atenția. Prin faptul că nu trebuie să faci altceva decât să tai fructe și să eviți bombe, jocul îți aduce satisfacția unei minți agere și unei atenții sporite în timp ce te lasă să te jocu cu degetele pe ecranul tactil.

Nu trebuie să fi prea obișnuit cu tehnica pentru a-i prinde mersul. Jocul are trei moduri: Classic (unde ai timp nelimitat, dar cu cât timpul trece cu atât ești mai asaltat de bombe), Arcade (unde ai doar 60 de secunde pentru a tăia fructele) și Zen Mode (care te scutește de orice bombă sau pericol și îți oferă plăcerea ca în 90 de secunde să tai tot).

Jocul are două varinate: Pro si Free. Dacă nu ai bani de dat pe jocuri avem o veste bună, versiunea free este cât se poate de suficietă. Încearc-o!

Aplicația este dezvoltată de Halfbrick Studios, are 18 MB și  peste 25.000 de descărcări. O puteți downloada direct pe smatphone scanând codul afișat în acest articol. Dacă nu aveți o aplicație cititor de coduri de bare v-o recomandăm pe aceasta.