Software

Sunt câteva funcții software pe care Google urmează să le porteze de la Pixel 4 spre generațiile mai vechi și în speță spre Pixel 3 și Pixel 3a (bineînțeles, și variantele XL).

Lista este formată din:

  • noul asistent Google (interfață simplificată, răspuns prompt pentru că se bazează și pe procesare offline pentru voce);
  • Live Caption (un clip video este însoțit și de subtitrare în timp real, nu are nevoie de conexiune la internet);
  • aplicația de înregistrare cu transcriere în timp real;
  • Top Shot pentru clipurile video (dintr-un clip video scurt poți alege cel mai bun instantaneu și îl salvezi drept imagine);
  • Astrofotografie (expunere prelungită pentru fotografiile făcute pe timp de noapte).

Funcțiile ce sunt aduse de la Pixel 4 spre generațiile anterioare sunt limitate și de hardware. Pixel 4 și Pixel 4 XL adoptă un display cu rată de refresh la 90 Hz, cameră duală în partea spate, un nou sistem de deblocare facială și un radar pentru recunoașterea gesturilor făcute cu mâna.

Sursa: 9to5google.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.