Software

Veste bună pentru cei ce folosesc OnePlus 6 sau OnePlus 6T. OnePlus a început a livra Android 10 în Open Beta pentru cele două smartphone-uri.

Noutățile aduse de Android pe  OnePlus 6 și OnePlus 6T:

  • interfață grafică cu design actualizat;
  • control mai bun în ce privește accesul la locație pentru un plus pe partea de securitate;
  • posibilitatea de a seta modul în care arată forma icoanelor din setările rapide;
  • swipe din stânga sau dreapta ecranului spre a obține funcția de Back;
  • funcții noi în Game Space ce permit adăugarea jocurilor favorite într-un singur loc pentru o experiență de utilizare mai bună;
  • informații suplimentare pentru Ambient Display (Smart Display combină date legate de timpul petrecut, locații și evenimente);
  • posibilitatea de a bloca mesajele spam prin cuvinte cheie.

OnePlus precizează că update-ul în stadiu Open Beta se adresează doar smartphone-urilor achiziționate la liber, cu minim 30% nivel al acumulatorului și cel puțin 3 GB spațiu de stocare liber.

Au mai fost situații când OnePlus a avut probleme cu software-ul în stadiu beta. Așa că mai bine așteptați feedback și treceți la instalare când ajunge în varianta finală. Dacă sunteți nerăbdători, puteți încerca să aflați mai multe detalii de la sursă.

Sursa: OnePlus.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.