Arhiva

FX Photo Studio HD detine o mare cantitate de filtre foto pentru iPad. Versiunea 3.0, ce costa 2.99$ (oferta limitata), ofera inca 53 de efecte noi, trimitand numarul total la cifra de 181. Efectele pot fi combinate si modificate, iar setarile pot fi salvate. Daca detii o imprimanta compatibila poti transfera imaginile pe hartie fotografica sau le poti arata prietenilor via email, Facebook, Twitter, Tumbler sau Flicr. Inca o optiune importanta este abilitatea de a face schimb de imagini cu prietenii ce detin aceasta aplicatie.

FX Photo Studio HD poate salva pozele in albumele tale, poate copia imaginile in clipboard si chiar sa le salveze intr-un folder de documente ca sa il poti transfera pe un PC sau dispozitiv iOS.

Sunt disponibile filtre pentru orice fel de stare sufleteasca. Poate fi adaugat blur, efect alb-negru sau sepia, texturi sau chiar fulgere. Pot fi simultate obiectivele tilt-shift, pentru a transforma parti din imagini sa para miniaturi.

Pe langa efecte sunt si cateva instrumente cum ar fi: decupare, rotatie si redimensionare. Poti adauga rame, insa acestea sunt putin limitate ca stil, insa pentru ceva bani in plus, poti adauga si altele. Pentru toate efectele si rame vei plati 5$, mai mult decat insasi aplicatia.

Ca multe alte programe de editare, nu vei folosi decat o mica parte din aceste filtre, insa daca exista cateva care te multumesc, aplicatia isi merita banii.Sursa: TUAW