Diverse

Veşti bune pentru toţi cititorii blogului nostru şi nu numai. După luni de discuţii şi negocieri, reprezentanţii Intact Media Group şi echipa gadget.ro au ajuns la un numitor comun. Începând cu data de 1 mai 2018, gadget.ro devine site-ul oficial în materie de tehnologie al trustului media, iar din 15 mai vom demara un proiect şi mai ambiţios: prima noastră emisiune TV.

Noua emisiune va continua ideea din spatele proiectului scris şi va aduce pe sticlă cele mai noi informaţii despre smartphone-uri, tablete, notebook-uri şi multe altele. Emisiunea va fi difuzată pe Antena 3 în fiecare sâmbătă de la ora 11:00, va dura aproximativ 30 de minute şi se va numi GadgetTV. Vor exista şi concursuri cu premii atractive, iar moderatorul va fi nimeni altul decât colegul meu Emil Dragotă (eu voi fi sunetistul, iar Darius cameramanul – deh, bugete mici pentru astfel de emisiuni).

În funcţie de ce audienţă vom avea în primele 3 luni, se va decide dacă emisiunea va fi scoasă din grila de programe, dacă va continua la fel sau dacă va fi mutată în prime time (să fie la aceeaşi oră cu Exatlon, Mă însoară mama şi Rambo 2). O să fie un drum greu, dar nouă ne plac provocările şi sper că ne veţi fi alături.

Revenind puţin la achiziţie, Răzvan a negociat la sânge cu reprezentanţii Intact Media Group, iar veniturile obţinute ne oferă confortul de a nu renunţa la slujbele pe care le avem în viaţa de zi cu zi.

Ştiu că ni s-au deschis uşi importante prin această achiziţie, de aceea promitem să oferim materiale de calitate, seriozitate şi aceeaşi transparenţă. Ne mai dorim şi o extindere peste hotare, de aceea în curând va apărea şi gadget.bgv în Belgravistan.

Mulţumim pentru tot suportul vostru şi la mulţi ani tuturor sărbătoriţilor cu nume de flori.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.