L-am văzut cu puțin înainte de lansarea oficială, iar primele date tehnice și impresii le găsiți într-un articol dedicat. A sosit și la review, iar pachetul a fost deschis în fața camerei spre a vă forma o idee legată de accesoriile ce-l însoțesc. 

În pachet se află smartphone-ul, cablu USB – USB Type-C pentru alimentarea acumulatorului de 4000 mAh și pentru conexiunea la PC, căști de tip in-ear pe USB Type-C ce mizează pe un design similar cu căștile de iPhone de la ultimele generații, adaptor USB type-C – jack de 3.5 mm, încărcător de tip SuperCharge ce alimentează la 5V / 2A, 4.5V / 5A și 5V / 4.5A. Este aplicată o folie de protecție peste ecranul OLED de 6.1 inch și asta pentru că, cel mai probabil, lipsește tratamentul oleofobic precum la P10 sau Mate 10 Pro.

Lipsește și husa din plastic transparent regăsită la Mate 10 Pro etc, dar aș spune că acolo unde se află agrafa pentru slotul ce ascunde nanoSIM-ul este loc și pentru o husă, poate fi prinsă în pachetul de retail.

Galerie de imagini cu Huawei P20 PRO;

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.