Smartphone

Într-o statistică îngrijorătoare, peste 40% dintre cei care intră pe site-ul nostru fac acest lucru de pe PC (indiferent că vorbim de laptop sau desktop), în timp ce 30% dintre cei care ne citesc de pe o platformă mobilă o fac de pe o tabletă sau un feature phone.

În această conjunctură şi în urma unor venituri substanţiale venite din partea sponsorilor noştri, împreună cu Razvan, Darius şi Emil am decis să lansăm programul “Primul smartphone pentru cititori”. Programul este destinat tuturor celor care vor să intre în lumea magică a telefoanelor inteligente, cât şi celor care deţin modele vechi şi foarte vechi (de la 2015 în jos). Ne bazăm pe sinceritatea voastră şi ne dorim să nu vedem device-urile pe OLX la 2-3 zile de la primire.

Cum funcţionează acest program ?

Foarte simplu. Cei interesaţi ne trimit un mail la adresa primulsmartphone@gadget.ro cu ce model de smartphone îşi doresc (preţul său nu trebuie să depăşească suma de 1000 lei), nume, prenume, adresă de livrare, număr de telefon (dacă aveţi) şi un răspuns care să completeze fraza “Vreau acest smartphone pentru că …” .

Bugetul alocat acestui program este de 50.000 lei şi este destinat strict cititorilor site-ului nostru (pentru a ne convinge că ne citiţi ne rezervăm dreptul de a pune întrebări suplimentare după primirea solicitării).

Înscrierile se pot face oricând din acest moment, iar principiul de repartizare al bugetului este acela al “primului venit, primului servit”.

Mult succes !

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.