Retelistica

În primele zile din 2019 Digi anunţa ajustarea tarifelor din 1 martie pe internet fix şi cablu TV, cât şi pe abonamentele de telefonie mobile. La începutul lunii trecute Telekom făcea un anunţ similar şi ne informa că din 15 aprilie va creşte preţurile pentru serviciile de comunicaţii fixe şi mobile.

Măririle de preţ continuă, iar UPC România şi-a anunţat abonaţii că din 1 mai va majora preţurile pentru serviciile de televiziune şi internet, cu menţiunea că va păstra aceleaşi tarife la serviciile de telefonie, la extraopţiuni TV şi la chiriile echipamentelor.

”Dorim să vă informăm că, începând cu data de 1 Mai, preţul lunar pentru serviciile de televiziune şi internet se va majora cu câte 2,38 lei (TVA inclus) pentru fiecare dintre aceste servicii. Această modificare nu se aplică serviciului de telefonie, extraopţiunilor de televiziune (de exemplu HBO, Sport etc) sau chiriilor de echipamente”, se arată în anunţ.

Sursa: zf.ro

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.