Arhiva-Gadget Fun

GadgetS Gadget-urile de Sâmbătă. În fiecare sâmbătă am să vă prezint câteva gadgets cât mai interesante. Unele se încadrează mai mult în domeniul IT, altele mai puţin, însă toate merită atenţie. Gadget-urile prezentate sâmbăta trecută le găsiţi aici.

1. Husă cu lichid pentru iPhone 5

299648280462098551_0d0caf1289b4 bf056_iPooding-iPhone-Case

Despre iPooding nu am prea multe lucruri să vă spun. Este o simplă husă pentru iPhone 5 ce este umplută cu un lichid şi cu câteva bile, având un efect de glob de zăpadă. Are un design foarte şic şi un preţ de 28$. Puteţi să o achiziţionaţi accesând acest link.

2. Colia.Sound – boxă portabilă 

IMG_5655

Colia.Sound modelul Black Beat este o boxă portabilă ce oferă o calitate de top! Carcasa metalică oferă o acustică foarte bună şi astfel boxa atinge o calitate a sunetului cu un efect “WOW!”. Am primit-o în această săptămână în teste şi mâine veţi găsi un review complet al boxei. Preţul ei este de 135 de lei şi puteţi s-o achiziţionaţi accesând acest link.

3. Ceasul Celeste Chrome

Celeste_chrome_color_perspective Celeste_chrome_back

Celeste Chrome este un ceas produs de compania chineză ZIIIRO ce este făcut din oţel inoxidabil – şi ceasul, şi brăţara. Însă, ceea ce atrage este designul. Toate elementele ceasului se îmbină perfect creând un produs foarte frumos şi foarte interesant. Preţul său este de 149 de euro şi îl găsiţi aici.

4. Bowling de birou

Desktop-Bowling-Alley

Dacă vă place bowling-ul, cu siguranţă o să vă placă şi acest set drăgut de bowling de birou. Vine în pachet cu 10 popice, 2 bile, o “tabelă” şi un lansator care asigură o precizie bună. Preţul acestui set este de aproximativ 9$, îl găsiţi pe Amazon şi cred c-ar merge de cadou cu o anumită ocazie.

5. X-mini V1.1 – boxă portabilă

IMG_5638

X-mini V1.1 este un alt gadget pe care l-am primit în teste din partea celor de la FunGadgets. O boxă portabilă foarte compactă şi foarte bună! În ciuda dimensiunilor sale, aceasta aduce o calitate a sunetului foarte bună şi un volum ridicat. Un review complet veţi găsi în cursul zilei de astăzi pe site-ul nostru. Preţul boxei este de 74 de lei şi puteţi s-o achiziţionaţi accesând acest link.

6. Husa “Scuba” pentru iPhone 4/4S

TAT7-b-1 p16jlg7c6g18n112tl7ceb811scd1-2-lg

TAT7 Scuba este o husă pentru iPhone 4 sau 4s ce vă permite să utilizaţi smartphone-ul în apă, la o adâncime de până la 30 de metri. Se montează foarte uşor şi vă oferă oportunitatea de a face nişte poze foarte interesante. Preţul husei este de 85$ şi puteţi s-o achiziţionaţi de pe site-ul producătorului.

7. Bricheta pe usb 

villagestreetwear_2227_6977306850

Un gadget foarte interesant pentru fumători, deoarece se încarcă prin usb şi este utilizabil în orice condiţie meteo. Pe lângă funcţia de brichetă, gadget-ul mai are şi o mică lanternă pe LED. Un gadget foarte util, după părerea mea, ce vine cu un preţ de 10$ şi pe care puteţi să-l achiziţionaţi de aici.

8. X-mini Kai – boxă portabilă

IMG_5644

X-mini Kai este cea de-a treia boxă portabilă primită în teste şi cea mai cool! Fiind echipată cu un senzor bluetooth, este foarte uşor de utilizat şi foarte portabilă. Tot ce trebuie să faceţi, este să porniţi bluetooth-ul pe telefonul sau pe tableta voastră, să vă conectaţi la Kai şi să daţi drumul la distracţie! Prin butonul interactiv puteţi să controlaţi volumul, să schimbaţi piesa dar şi să răspundeţi la apeluri – apeluri pe care le puteţi susţine prin Kai, acesta fiind echipat şi cu un microfon.

Review-ul complet îl veţi găsi zilele acestea pe site! Preţul gadget-ului este de 299 de lei şi îl puteţi achiziţiona accesând acest link.

9. Încărcătorul solar

Item_P280.142_7 Item_P280.142_6 Item_P280.142_2

Acest încărcător solar, este un gadget foarte util, mai ales acum că vine vara. O să avem soare din plin, aşa că de ce să nu profităm? Gadget-ul se lipeşte pe geam şi apoi începe să-şi încarce bateria de 1400 mAh cu care este echipat. Tocmai pentru că se lipeşte pe geam, va fi tot timpul orientat către soare şi se va încărca. Puteţi să-l folosiţi şi în casă, şi în maşină, oriunde. Are dispuse două porturi – un port USB şi un port mini-USB. Preţul gadget-ului este de 70$ şi puteţi să-l achiziţionaţi urmărind acest link.

10. iHelicopter LightSpeed

IMG_5677

Acest elicopter, este un alt gadget primit în teste şi vă pot spune deja că este unul foarte distractiv. Se controlează printr-un smartphone sau o tabletă ce rulează Android sau iOS. Deşi la început este cam greu de manevrat, după ce prinzi mişcarea, totul devine mult mai simplu. O jucărie foarte rezistentă ce asigură o autonomie de 15-20 minute la o încărcare de 40 de minute.

În zilele următoare veţi găsi review-ul complet pe site-ul nostru. Preţul gadget-ului este de 198 de lei şi puteţi să-l achiziţionaţi accesând acest link.

Cam atât avem pentru astăzi, dacă vă plac aceste gadget-uri sau căutaţi idei de cadouri pentru geekşi, vă aştept şi sâmbăta viitoare!

Sunt curios care dintre gadget-urile de mai sus v-a atras atenţia. Care vi se pare cel mai interesant?