Reviews

În această săptămână, am primit de la FunGadgets câteva gadget-uri pentru review. Primele gadget-uri pe care le-am testat, sunt trei boxe portabile de care am rămas foarte plăcut impresionat. Review-urile complete le veţi găsi sâmbătă, duminică şi luni, acum vă las cu un preview şi câteva informaţii despre gadget-uri.

1. X-mini V1.1 – review-ul îl găsiţi aici

IMG_5641

Super super tare! Este o boxă foarte compact care aduce totuşi o calitate bună a sunetului. Din moment ce vorbim de boxe, 80% contează calitate şi 20% celelalte funcţii. Calitatea sunetului pot să spun că este bună – se aude clar atât timp cât volumul nu este la maxim. Însă, chiar şi atunci oferă o calitate peste medie. Sincer vă spun, când am pornit-o prima oară, am rămas uimit de cât de tare se aude şi de calitatea oferită.

Un alt punct forte este bateria. Producătorul asigură o autonomie de 6 ore. Eu vă spun că producătorul ne păcăleşte puţin. De ce? În ultimele două zile am folosit-o cam 2-3 ore pe zi, astăzi are deja vreo două ore la activ şi bateria încă nu s-a consumat. Ca să fiu mai exact, în prima zi am folosit-o o oră şi jumătate, a două zi – 3 ore şi jumătate şi astăzi – 2 ore. Deci momentan are 7 ore de funcţionare ceea ce înseamnă că asigură o autonomie foarte bună, peste estimările producătorului.

Deşi o puteţi folosi la aproximativ orice (laptop, tv, tabletă, etc.) consider că cel mai bine se potriveşte pentru smartphone. Este atât de compactă încât puteţi s-o luaţi oriunde cu voi. Apoi, raport-ul calitate – preţ este unul foarte bun, deoarece preţul gadget-ului este de doar 74 de lei şi puteţi să-l achiziţionaţi accesând acest link. Review-ul complet îl veţi găsi mâine (sâmbătă).

2. Colia.Sound – review-ul îl găsiţi aici

IMG_5655

Wow! Asta a fost reacţia mea când am dat play pentru prima oară boxei Colia.Sound. Am rămas, şi încă sunt, uimit de calitatea pe care o oferă. Credeţi-mă, nu v-aţi aştepta niciodată ca o boxă aşa mică să producă un sunet aşa de puternic şi aşa de clar precum o face Colia.Sound.

Această boxă oferă o autonomie de 8 ore, însă din cât am testat eu până acum, a depăşit acest prag. Aceasta nu este la fel de compactă ca şi X-mini V1.1, având o greutate mai mare datorită carcasei din metal.

Este compatibilă cu toate electronicele ce au jack de 3.5 mm. Unde cred eu că se potriveşte cel mai bine? La laptop. Însă, dacă greutatea sa nu reprezintă o problemă şi doriţi o boxă de top, este foarte potrivită şi pentru smartphone sau tabletă. Preţul său este de 135 de lei şi puteţi s-o achiziţionaţi urmărind acest link. Review-ul complet îl veţi găsi duminică!

3. X-mini Kai – review-ul îl găsiţi aici

IMG_5644

X-mini Kai este o boxă foarte cool! Punctul său forte este conectivitatea bluetooth. Deşi nu este la fel de puternică ca şi Colia.Sound, aduce totuşi o calitate bună a sunetului. Ca şi în cazul boxei X-mini V1.1, dacă volumul este dat la maxim o să observaţi că sunetul are o calitate mai scăzută.

Un plus faţă de celelalte două boxe prezentate, îl reprezintă butoanele de control. Kai are un “butoninteractiv prin care puteţi schimba melodia, puteţi să puneţi pauză sau să modificaţi volumul. De asemenea, are şi un microfon şi poate să fie folosită pentru apeluri. Mai multe detalii despre aceste funcţii o să găsiţi în review-ul complet de luni.

Asigură o autonomie foarte bună, însă vine şi cu un preţ pe măsura pentru funcţiile pe care le are în plus – 299 de lei. Pe scurt pot să vă spun că este foarte compactă şi foarte interesantă! Puteţi s-o achiziţionaţi accesând acest link.

Bonus: iHelicopter LightSpeed

IMG_5665

O jucărie foarte distractivă! Un elicopter pe care îl puteţi controla folosind un smartphone sau o tabletă ce rulează Android sau iOS. Este puţin cam greu de manevrat la început, însă după ce vă obişnuiţi, este simplu. iHelicopter LightSpeed este foarte rezistent şi oferă o autonomie bună – 15-20 de minute de zbor la o încărcare de 40 de minute.

Review-ul complet îl veţi găsi marţi, însă până atunci puteţi să achiziţionaţi jucaria accesând acest link. Preţul său este de 198 de lei.

Până termin eu de testat gadget-urile, vă las cu un “dans” al boxelor X-mini: