Android

O fotografie care se pare că fost preluată dintr-o prezentare Samsung internă, deși nu se știe dacă este reală sau nu, dezvăluie performațele următorului smartphone din seria Galaxy S.

[update] Se pare că imaginea prezentată este un fals: s-au găsit greșeli în ce privește exprimarea (copiying) și alte nereguli (ecranul este scris ‘Super AMOLED Plus HD’ deși terminologia pe care o folosește Samsung este de fapt ‘HD Super AMOLED’ ;primul Galaxy S este scris ca având un procesor Exynos) – mulțumim Liviu pentru avertizare.

Potrivit imaginii de mai jos, telefonul ar urma să aibă un procesor dual-core 1.8 GHz Exynos 4212, lucru ciudat având în vedere faptul că procesoarele quad-core de la nVidia sunt așteptate să apară anul acesta în unele smartphone-uri, ar fi de așteptat ca Samsung să fie unul dintre primii producători care să beneficieze de această tehnologie. Memoria RAM este de asemenea mărită la 2 GB, senzorul pentru camera foto ajunge la 12 Megapixeli, ecranul SuperAmoled Plus HD care va fi și in Nexus Prime. La partea de hardware nu va lipsi nici suportul pentru LTE și NFC.

Design-ul va fi unul diferit față de seriile precedente pentru a evita viitoarele probleme de natură legală (se cunosc prea bine procesele intentate de Apple către Samsung pentru că au încălcat patente care privesc design-ul produselor Apple). Sistemul de operare va fi Ice Cream Sandwich. Data lansării este încă necunoscută, bănuiesc că undeva în viitorul îndepărtat, posibil la începutul sau mijlocul anului viitor.

Sursa: phandroid