Foto si Video

Brother vine în ajutorul tuturor firmelor mici și mijlocii cu trei imprimante multifuncționale A3 și dovedește într-un studiu beneficiile utilizării acestora. Pentru cei ce doresc să folosească tehnologia modernă în avantajul lor, și aici vorbim de ethernet + Wi-Fi, ecran LCD, touchscreen, aplicație de control pentru smartphone-uri și tablete cu iOS/Android, aceste 3 multifuncționale pot constitui soluția ideală.

1. Imprimanta Brother MFC-J5910DW multifuncțională A3 cu jet de cerneală

Acest performer multifuncțional realizează imprimare în format A3, scanare, copiere şi faxare în format A4. Unul dintre avantajele acestuia în materie de costuri ar fi imprimarea față-verso ce reprezintă o economie semnificativă a consumului de hârtie. În ceea ce privește timpul, viteza de imprimare constituie un alt plus, multifuncționala putând imprima 4 fotografii 10×15 cm pe minut.

Totodată, nu aveți nevoie de un computer pentru a controla activitatea de imprimare sau pentru a edita fotografiile, ci puteți utiliza ecranul tactil LCD de 4.9 cm pentru o eficiență sporită și vă puteți conecta la rețea prin interfața Ethernet, portul USB sau wireless.

Specificațiile acestui dispozitiv:

2. Imprimanta Brother MFC-J6510DW multifuncțională A3 cu jet de cerneală

Această imprimantă multifuncțională realizează scanare plană, copiere și faxare în format A3. La fel ca imprimanta prezentată anterior, imprimarea se face față-verso iar viteza de imprimare este de patru fotografii 4×6 pe minut. Ecranul LCD TFT măsoară 8,3 cm și vine cu aplicația PictBridge. În materie de conectivitate, specificațiile de mai sus rămân aceleași și pentru acest model.

Specificațiile acestui dispozitiv:

3. Imprimanta Brother MFC-J6910DW multifuncțională A3 cu jet de cerneală

Precum cele două imprimante prezentate mai sus, și acest model vine cu imprimare față-verso, la care se adaugă scanarea și faxarea duplex. Setările se pot realiza pe ecranul tactil TFT de 8.3 cm. Conectivitatea rămâne aceeași ca la modelele de mai sus.

Specificațiile acestui dispozitiv:

Un studiu realizat de Brother împreună cu renumitul psiholog Richard Wiseman a arătat impactul folosirii formatului A3 în materialele promoționale. Astfel, folosirea formatului A3 a imprimantelor Brother aduce o eficiență de 141% prin reducerea timpului alocat tipăririi, reducerea costurilor prin imprimarea duplex și prin cartușe de cerneală cu randament dedicat. Potrivit acestui studiu, oamenii răspund la produse și servicii cu 43% mai bine în cazul imprimării A3, față de A4. Materialele promoționale, broșurile, pliantele sunt cu 66% mai memorabile și au un impact cu 47% mai puternic în acest format.

Pe pagina de Facebook Discovery România, compania Brother are un concurs prin care utilizatorii pot câștiga o multifuncțională A3 Brother. Acest concurs se va încheia pe 26 decembrie 2012. Vă invit să vă participați la acest concurs și vă doresc mult noroc.

Prin accesarea acestui link, puteți găsi magazinele care comercializează produsele Brother.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.