Smartphone

Au început să apară aplicații în Android Market care să rivalizeze chiar și cu titlurile de pe console portabile. De vină este și puterea hardware impresionantă pe care o înglobează. Spre exemplu, Galaxy Nexus are un procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM și un procesor grafic performant cu grafică 3D integrată – PowerVR SGX540. Poate  că nu am încercat cele mai reușite jocuri, dar merită să aruncați o privire în clipul de mai jos.

Samsung Galaxy Nexus și facilitățile Android Market din prezent sunt ok ca să satisfacă și un gamer înrăit. Am rămas uimit că unele jocuri au ajuns să aibă și peste 1 GB. Nici nu am avut un smartphone pe care să mă tenteze a le instala. Bine că măcar te atenționează să nu faci download-ul via 3G că un singur titlu de acest fel ar fi în stare să ridice serios factura de telefonie. Îl puteți achiziționa din oferta Vodafone sau fără semnarea unui contract pentru 2.499 lei.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.