Telefoane Mobile

Au început să apară aplicații în Android Market care să rivalizeze chiar și cu titlurile de pe console portabile. De vină este și puterea hardware impresionantă pe care o înglobează. Spre exemplu, Galaxy Nexus are un procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM și un procesor grafic performant cu grafică 3D integrată – PowerVR SGX540. Poate  că nu am încercat cele mai reușite jocuri, dar merită să aruncați o privire în clipul de mai jos.

Samsung Galaxy Nexus și facilitățile Android Market din prezent sunt ok ca să satisfacă și un gamer înrăit. Am rămas uimit că unele jocuri au ajuns să aibă și peste 1 GB. Nici nu am avut un smartphone pe care să mă tenteze a le instala. Bine că măcar te atenționează să nu faci download-ul via 3G că un singur titlu de acest fel ar fi în stare să ridice serios factura de telefonie. Îl puteți achiziționa din oferta Vodafone sau fără semnarea unui contract pentru 2.499 lei.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.