Arhiva-Resurse

Sheba Distribution reprezintă brandul Garmin. Au adus o actualizare la o hartă GPS denumită Atlasul Digital al României RO.A.D.2012.30 care se dorește a fi cea mai detaliată hartă GPS pentru țara noastră. Sunt incluși pe lângă șoferi și pasionații de istorie care vor da de multe situri istorice în format 3D.

Câteva detalii legate de RO.A.D. 2012.30:
– 250.020,46 km de căi de comunicații;
– localități noi din Maramureș, Satu Mare, Timiș, Dolj, Prahova;
– număr de informații sub formă de puncte de interes a ajuns la 311.059 în 437 categorii;
– cetatea medievală Râșnov în 3D.

Citez din comunicatul de presă care sunt edificiile istorice regăsite în acest soft de 466 MB:

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale cetăţilor medievale de la Şcheia, Jdioara, Şiria, Poienari (Căpăţânenii Ungureni), Oraţia (Podu Dâmboviţei), Mediaş, Rupea şi Şoimoş, ale bisericilor evanghelice fortificate de la Biertan şi Mediaş, ale abaţiei cisterciene fortificate de la Cârţa, ale curţii medievale cneziale de la Sălaşu de Sus, ale bisericii evanghelice fortificate, cetăţii medievale teutonice de pământ şi ale celei de piatră de la Feldioara, ale cetăţilor romano-bizantine Noviodunum de la Isaccea, Proslaviţa de la Nufăru şi Aegyssus de la Tulcea, ale castrului roman legionar Apulum de la Alba-Iulia, ale celui legionar de la Drajna de Sus, ale castrelor auxiliare de la Boiţa, Olteni, Pojejena, Feldioara (Ucea), Vărădia-Rovină, Bumbeşti-Gară, Inlăceni si de la Mălăeşti-Sfârleanca, reconstituirea traseului zidurilor cetăţilor medievale bastionare turceşti de la Brăila, Isaccea, Babadag şi Constanţa, a castrului roman de marş şi a valurilor de pământ de la Supuru de Sus, a castrului roman de pământ de la Ighiu, a celor două castre romane de marş de la Zalău-Dealul Lupului, ale drumurilor antice, tumulilor, tabiilor turceşti din sec XIX şi cazematelor româneşti din primul război mondial de la Isaccea, a fortificaţiilor de asediu ruseşti de la Brăila (1829) precum şi ridicările topo ale tell-urilor e-neolitice Gumelniţa de la Olteniţa, Sultana-Malul Roşu şi Gheţărie şi Cetăţuie şi Mocuţa de la Luncaviţa.

Rulează doar pe echipamente de navigație ale Garmin. Costul pentru Atlasul Digital al României v4.30 RO.A.D.2012 este de 455 lei plus TVA.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.