Arhiva-Gadget Fun

Tivoli Audio este o companie ce-și are originile în Boston – SUA. Două produse din oferta lor vor fi găsite la Corelli Atmosphere Boutique din strada Amzei nr. 10 – 22 la parter, sector 1 (într-o fostă locație a CEC).

Designul echipamentelor produse de către Tivoli Audio mizează pe simplitate, eleganță, fără întrerupătoare, butoane sau artificii inutile.

Model One Table Radio dorește a fi un radio care să ofere performanțe de top și un design retro. Vine în cinci culori: roșu, galben, albastru, verde și alb. Are dimensiuni compacte și dispune de trei funcții: deschidere / închidere, pentru alegerea AM / FM, selectarea unei stații analog.

iPal este un aparat radio AM / FM ce poate fi reîncărcat, rezistent la apă și se poate cupla cu orice iPod sau mp3 player ca un amplficator de sunet atât cu fir cât și fără fir. Gama de culori este mare și cuprinde iPal pe verde, albastru, galben, roșu, alb.

Prețul aproximativ pentru cele două device-uri audio este de 800 lei.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.