Televizoare

ELKO România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de distribuţie produse IT, anunţă lansarea oficială în România a brandului de televizoare Gazer.

Portofoliul actual de televizoare Gazer conține exclusiv echipamente cu panouri IPS (A+) cu iluminare directă cu LED, ale căror diagonale variază între 32 inci și 55 inci. Ele folosesc sistemul de operare Android TV 7.1 şi oferă o interfață mult mai ușor de înțeles și folosit pentru utilizatorii de dispozitive mobile, asigurându-se totodată compatibilitatea cu toate aplicațiile dezvoltate pentru sistemul de operare Android.

Smart TV-urile Gazer sunt echipate cu procesoare quad-core cu arhitectură Cortex A53, soluție grafică Mali-470 MP2 sau PowerVR GE7800, 1 sau 2GB memorie RAM. De asemenea, toate modelele încorporează interfață Bluetooth 4.0, pe care utilizatorii o pot folosi pentru conectarea unor boxe, tastaturi, gamepad-uri, sau chiar pentru suport RCU și transmitere de comenzi vocale. Interfața HDMI 2.0 suportă o lățime de bandă de 18Gbps pentru conținut HDR 4K cu 60Hz și funcție CEC pentru controlul dispozitivelor externe, iar portul USB 3.0 suportă viteze de transfer de 5Gbps.

Este asigurat suport pentru standardele digitale DVB-C, DVB-S/S2 și DVB-T/T2, iar decodorul hardware integrat suportă formatele H.265 (HEVC), H.264 (AVC), VP9, VP8, precum și conținut video 4K cu până la 125Mbps și 60FPS. Pe lângă suport pentru aplicații uzuale și servicii de streaming, precum Facebook, Instagram, YouTube, Netflix, Amazon prime sau Hulu, smart TV-urile Gazer le oferă utilizatorilor și posibilitatea de a înregistra emisiunile și serialele preferate, precum și o funcție TimeShift pentru reluarea unor momente transmise în direct.

Televizoarele Gazer vor avea preţuri de plecare de la 999 lei.