Accesorii inteligente

Dacă sunteţi în căutarea unei brăţări inteligente ieftine, cred că am pentru voi o posibilă variantă: M4 smart bracelet. Aceasta are un design ce aduce izbitor cu Xiaomi Mi Band 3, dispune de ecran color şi multiple funcţii.

Brăţara M4 smart bracelet este echipată cu un ecran color de 0.96 inci şi buton fizic de tip touch control, are certificare IP67 pentru rezistenţă la apă şi praf şi integrează o baterie de 90 mAh care se încărcă complet de 1 oră şi 30 de minute şi promite o autonomie de până la 10 zile.

Accesoriul vine cu conectivitate bluetooth 4.2 şi permite verificarea numărului de paşi, a caloriilor arse, a ritmului cardiac, a orei exacte, a sedentarismului sau monitorizarea somnului. Brăţara mai dispune de funcţii precum Do Not Disturb Mode, Call Reminder sau Find My Phone şi se poate încărca la orice port USB.

M4 smart bracelet este disponibilă în oferta gearbest.com pe negru, roşu şi albastru la un preţ promoţional de 9.99 dolari + transport gratuit, adică aproximativ 42 lei. Eu zic că pentru o primă brăţară inteligentă, merită încercat, mai ales că şi preţul este unul mic.