Diverse

Primăvara începe cu multe noutăţi din partea retailerului chinez gearbest.com, multe având în prim plan ţara noastră:

  • versiune a site-ului în limba română (ro.gearbest.com);
  • plata la livrare în România pentru anumite categorii de produse ;
  • un nou look.

Site-ul în limba română a fost lansat în urmă cu doar câteva ore şi chiar dacă are destul de multe probleme de traducere, pot spune că este un pas important în apropierea faţă de clientul din România.

Noua versiune a site-ului vine şi cu o veste foarte interesantă: gearbest.com devine primul retailer chinez care acceptă plata la livrare pentru România. Serviciul este oferit în colaborare cu DPD şi este evidenţiat prin eticheta COD (Cash on Delivery). Nu toate produsele beneficiază de această facilitate, tocmai de aceea trebuie să verificaţi să apară eticheta COD în dreptul descrierii.

Valoarea produselor comandate trebuie să fie cuprinsă între 20 şi 100 dolari, iar la livrare plata se poate realiza fie cash, fie prin intermediul POS-ului adus de reprezentantul DPD. Mai exact, dacă prețul unui singur produs nu atinge pragul de 20 dolari plata prin COD nu poate fi utilizată. Puteți adauga mai multe produse într-o singură comandă, pentru a atinge pragul minim de 20 dolari, apoi va apărea plata prin COD. Dacă comanda depăşeşte 100 de dolari, atunci plata prin COD va fi dezactivată.

Ultima noutate este legată de noua înfăţişare a site-ului. De câteva ore gearbest.com are straie noi, cât şi un nou logo, mai zâmbăreţ. Întreaga poveste a noii versiuni o puteţi găsi aici.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.