Mă uitam după un monitor ultrawide prin oferta eMAG și am văzut eticheta Genius. La câteva ore distanță am și primit comunicatul cu toate detaliile.

Ce presupune Genius powered by eMAG?

  • disponibil în 5 orașe: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Iași + localitățile limitrofe;
  • livrare a 2-a zi pentru comenzi plasate în București până la miezul nopții (7 zile din 7), valabil și pentru Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Iași + localitățile limitrofe, dar pentru comenzile puse de luni până vineri (nu sunt prinse și comenzile plasate sâmbătă);
  • perioada de retur de 60 de zile;
  • transport gratuit* indiferent de valoarea comenzii (pentru cei ce aleg livrare în easybox sau showroom);
  • transport gratuit acasă pentru comenzile cu valoare de peste 100 lei (indiferent de numărul comenzilor).

Care este costul Genius?

8.25 lei / lună plătibil anual (99 lei / an);

Ce produse sunt prinse în acest program?

Pe unde vedeți eticheta Genius (sunt sute de mii de produse de la articole de casă și până la jucării, electronice, electrocasnice, IT, îmbrăcăminte etc).

Mai multe detalii găsiți aici.

Declarații oficiale:

Lucrăm de câțiva ani la acest serviciu, rezolvăm astfel cele mai importante cerințe ale clienților: livrare gratuită, livrare a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar și până la miezul nopții, livrare sâmbăta și duminica, retur gratuit 60 de zile, toate pentru o gamă de produse care acoperă orice nevoi. Pentru lansarea acestui serviciu, am investit în dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea rețelei easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum și în depozite uriașe pentru a gestiona o gamă mare de produse. Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat până acum de eMAG, reușim astfel să salvăm clienților timp și bani“, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În ultimii ani, gama de produse disponibilă pe eMAG a crescut foarte mult, iar clienții au început să comande tot mai des din diverse categorii. Un exemplu în acest sens îl reprezintă interesul peste așteptări arătat produselor de băcănie și băuturi, categorii lansate în urmă cu o zi. Ca întotdeauna, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, iar de data aceasta, prin eMAG Genius, vrem să îi ajutăm să se bucure nelimitat de cumpărături cu livrare rapidă, fără grija costurilor de transport. Serviciul premium eMAG Genius este abia la început, ne propunem să dublăm gama de produse Genius până la finalul anului, să adăugăm noi beneficii, dar și să extindem în mai multe orașe, începând cu Timișoara, din luna iulie”, a declarat Andrei Șercanean, Business Development Director eMAG.

Cum vi se pare Genius by eMAG?

Dacă aș fi în zona de acoperire, cred că aș merge pe mâna unui astfel de serviciu. Am câteva comenzi pe lună spre eMAG, costul s-ar amortiza rapid. Presupun că vor dezvolta infrastructura și în timp vor extinde și către alte orașe (în funcție și de feedback-ul primit).

Ar fi fost excelent dacă pentru cei ce au comenzi peste o anumită valoare în medie pe lună, Genius era oferit gratuit.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: eMaggenius

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.