Arhiva-Resurse

German Electronics este importator al brandului Conrad Electronic în România și aduce un catalog de peste 800 de pagini cu 15.000 de produse. Dați de electronice din diverse domenii de la produse pentru casă, grădină, mașină, timp liber, sănătate și până la aparate de măsură, componente electronice.

Aceste catalog de 800 de pagini poate fi achiziționat de pe site-ul German Electronics pentru 20 lei + taxe de curierat.

„În cei trei ani de când suntem unici distribuitori ai produselor Conrad în România am înregistrat o creştere semnificativă a businessului, pentru că tot mai mulţi români apreciază pe lângă calitatea oferită de brandul Conrad şi faptul că noi oferim asistenţă tehnică de specialitate. Orice întrebare referitoare la produsele din portofoliul nostru şi domeniul lor de aplicare îşi găseşte răspuns fie direct la telefon, fie în scris pe e-mail sau prin intermediul reţelelor de socializare. Răspunsul pozitiv al clienţilor la ofertele noastre ne face să ne gândim la oportunitatea deschiderii unui magazin propriu în Bucureşti, în anul care vine”, declară Olimpiu Olar, administrator al SC German Electronics SRL.

Mai multe detalii în comunicatul de presă.