Arhiva-Tablete - altele

Tocmai ce s-a încheiat evenimentul Amazon din San Francisco, SUA. Au fost prezentate multe device-uri noi, au extins gama lor de tablete, dar au prezentat și un e-reader cu o tehnologie nouă denumită paperwhite.

Sunt două modele:

1. E-reader Kindle Wi-Fi – 119 dolari;

2. E-reader Kindle Wi-Fi + 3G – 179 dolari. 

Display-ul paperwhite de 6 inch aduce 212 ppi, capacitiv, un contrast mult mai mare decât la generațiile anterioare cu 25% mai mult, 62% mai mulți pixeli. Integrează tehnologia X-ray de la Kindle Touch și setările pentru lumină, permite schimbarea fonturilor.

Grosimea lor este de 9.1 mm, 212 grame. Bateria permite o autonomie de până la 8 săptămâni în anumite condiții.

În funcție de viteza cu care citești îți va afișa cât de repede termini un capitol dintr-o carte, face o estimare ce apare afișată în colțul de jos, un detaliu interesant. Normal că Kindle cu paperwhite are acces la librăria Amazon cu sute de mii de cărți.

Tableta Kindle Wi-Fi + varianta 3G pot fi precomandate de acum în SUA și livrate din 1 octombrie.

Sursa: Engadget.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.