Glovo și Decathlon au semnat un parteneriat cu aplicare în 🇷🇴. Serviciul va fi disponibil în București din această lună, iar în alte 22 de orașe unde Glovo este prezent din perioada următoare.

Locațiile din București ce vor apărea în aplicație sunt Militari, Băneasa, Berceni, Pallady și Obor. Oferta este compusă din peste 20.000 de produse (de la mingi de baschet, fotbal, echipamente de înot, rachete de tenis și până la încălțăminte de drumeție, ochelari de alergare etc).

Valoarea comenzii minime este de 45 lei, iar livrările se vor face până în 60 minute (cel puțin așa promite Glovo).

Declarații oficiale:

Parteneriatul cu Decathlon s-a născut din dorința noastră de a transforma Glovo în aplicația care le oferă utilizatorilor noștri răspuns la nevoile lor diverse, într-un timp cât mai scurt. Ne bucură că reușim să facem acest lucru cu cei de la Decathlon și mai mult decât atât faptul că vom avea posibilitatea de a extinde parteneriatul la nivel național. Vrem ca prin toate eforturile noastre să fim aproape de utilizatorii noștri și să oferim cel mai bun serviciu și produse de calitate.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Decathlon inovează zilnic pentru a face sportul accesibil cât mai multor persoane. Astăzi decidem să venim în întâmpinarea clienților pentru care timpul este o resursă prețioasă. Prin parteneriatul cu Glovo, le oferim posibilitatea să maximizeze timpul petrecut făcând sport prin livrarea articolelor sportive necesare, ultra rapid, în maxim 60 de minute, acasă sau chiar pe terenul de sport.”, a declarat Bogdan Dorobanț, director proiect Decathlon România.

Cele 22 de orașe în care vor fi livrate produse Decathlon prin Glovo sunt:

🟢 Bacău;

🟢 Bistrița;

🟢 Botoșani;

🟢 Brăila;

🟢 Brașov;

🟢 Buzău;

🟢 Cluj;

🟢 Constanța;

🟢 Craiova;

🟢 Deva;

🟢 Focșani;

🟢 Iași;

🟢 Oradea;

🟢 Piatra Neamț;

🟢 Pitești;

🟢 Ploiești;

🟢 Satu Mare;

🟢 Sibiu;

🟢 Suceava;

🟢 Târgoviște;

🟢 Târgu Jiu;

🟢 Târgu Mureș;

🟢 Timișoara.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.