Am ales 5 produse interesante din oferta eMAG. Prin listă veți descoperă o cameră DDPAI cu design interesant și memorie încorporată, scaun de gaming ieftin și cu evaluări bune, un sistem de gaming cu specificații de top.

1. Cameră DDPAI Mini 5👈🖱️

Sunt mai multe puncte PRO pentru această cameră DVR. Unul dintre ele mi se pare a fi faptul că modulu este detașabil. Îl scoți și depozitezi camera în altă parte când parchezi în curte sau pe locul de parcare subteran etc.

Alte puncte PRO ar fi cei 64 GB stocare încorporați, filmare 4K cu senzor de imagine Sony IMX415, Wi-Fi în 5 GHz, alimentare pe USB Type-C.

2. Desktop PC ASUS ROG Strix GT35; 👈🖱️

Printre componentele cu care iese în față se află procesorul Intel Core i7-11700KF cu 8 nuclee și 16 thread-uri ce rulează la 3.6 GHz, iar cu Turbo Boost urcă la 5 GHz, 16 GB memorie RAM de tip DDR4 și suport pentru maxim 64 GB, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3070 cu 8 GB GDDR6, stocare cu SSD de 512 GB și HDD de 1 TB, sursă de 700W.

3. Aspirator auto Black & Decker; 👈🖱️

Am folosit mult timp un model mai ieftin de la Black & Decker, îl am pe la casă și îl mai folosesc din când în când. Cred că a fost una dintre cele mai bine investite 150 de lei din ce am cumpărat de-a lungul timpului. Aspiratorul din linkul de mai sus mi se pare a fi mai puternic, cu un design ergonomic, cablu de 5 metri, îl poți alimenta direct de la priza de 12V a automobilului.

4. Televizor LG de 189 cm; 👈🖱️

Este cel mai ieftin smart TV de 189 cm din oferta eMAG în momentul de față. Face parte din generația 2021, dispune de rezoluție 4K, refresh la 50Hz, putere de 20W RMS pentru difuzoarele integrate, Wi-Fi ac + bluetooth 5.0, suport VESA de tip 600×400, 3 x HDMI, 2 x USB, 1 x RJ-45, slot CI+m 1 x RF etc.

5. Scaun de gaming ieftin; 👈🖱️

Din câte știu, Kring este un brand al eMAG și modelul de mai sus are recenzii bune – 4.80 din peste 20 de evaluări.

Bonus: O pereche de încălțăminte pentru cunoscători! 

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Categorii: emaggadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.