Software

Gmail este unul dintre produsele de succes ale Google, alături de YouTube, Google Docs etc. Echipa din spatele său lucrează la dezvoltarea de funcții noi și la îmbunătățirea experienței în utilizarea de zi cu zi. 

Ultimele noutăți aduse Gmail sunt legate de o selecție mai vastă de emoticoane și un set nou de teme bazate pe imagini de mare efect și rezoluție.

Acum poți edita tema din spatele contului de Gmail (imaginile pot fi blurate, primesc, text în background plus alte efecte spre a mări impactul fotografiilor din fundal).

Ca să beneficiați de noile funcții trebuie doar să intrați în secțiunea Setări / Teme, iar noile emoticoane apar atunci când redactați un mesaj în zona dedicată.

Sursa: Mashable.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: Gmail

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.