Jailbreak iOS 8.4 cu TaiG V2.2 Software

Săptămâna trecută am publicat un articol în care explicam pașii necesari pentru a face jailbreak pe iOS 8.3, iOS 8.2 și iOS 8.1.3 pe orice device suportat folosind TaiG v2 – link. Săptămâna aceasta cei de la Apple au făcut publică versiunea finală a iOS 8.4, versiune ce se afla în stadiul BETA încă din luna Aprilie. Multă lume, inclusiv eu, am crezut că Apple va închide în această versiune vulnerabilitățile folosite în TaiG v2, însă la câteva ore diferență de lansarea iOS 8.4 au apărut mai multe articole în mediul online ce explicau modificările necesare ca TaiG v2 să funcționeze pe ultima versiune iOS.

Iată că acum avem și o versiune actulizată TaiG ce poartă numărul 2.2 și este compatibilă atât cu iOS 8.4 cât și cu versiunile suportate de TaiG v2, și anume 8.3, 8.2 și 8.1.3. Mai mult de atât, spre deosebire de versiunea prezentată săptămâna trecută, TaiG v2.2 este compatibil cu ultima versiune de iTunes, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi obligat să faci downgrade la versiunea 12.0.1.

Pentru a face jailbreak pe iOS 8.4, pe orice idevice suportat de acesta, va trebui să urmărești aceiași pași descriși săptămâna trecută în articolul ce poate fi găsit făcând click aici, cu următoarele modificări:

  • nu mai este nevoie să faci downgrade la iTunes 12.0.1 dacă rulezi o versiune mai nouă, cea mai recentă versiune fiind recomandată
  • va trebui să folosești TaiG V2.2 – link | mirror v2.2 mirror v2.4.1
  • îți recomand să faci restore la iOS 8.4 folosind fișierul .IPSW dedicat deviceului tău ce poate fi descărcat de la adresa www.getios.com

Restul pașilor rămân la fel ca și pentru iOS 8.3, TaiG v2.2 funcționând la fel ca versiunea precedentă. În același articol găsești și posibilele erori ce pot să apară cât și rezolvările acestora.

Dacă întâmpini probleme, ai întrebări sau feedback, te rog să folosești secțiunea de comentarii.

// UPDATE 07 Iulie 2015: Actualizat link TaiG v2.3.1
// UPDATE 14 Iulie 2015: Actualizat link TaiG v2.4.1