GOCLEVER Chronos Colour Accesorii inteligente

Spre sfârșitul anului trecut, cei de la GOCLEVER anunțau disponibilitatea pentru primul lor ceas inteligent din gamă – Chronos Eco. El dorește să atragă prin autonomia ridicată a bateriei, dar se bazează pe un ecran monocrom. În cazul în care acesta este un dezavantaj pentru voi, trebuie să știți că de acum există un smartwatch de la compania poloneză ce dispune de ecran color.

GOCLEVER Chronos Colour transmite informațiile prin intermediul unui display tactil color având diagonala de 1.6 inci. Cu o rezoluție de 240 x 240 pixeli, acesta ar trebui să se comporte rezonabil în afișarea imaginilor sau a textelor.

Conectat la un smartphone cu Android, acest model de ceas inteligent afișează notificările primite de la telefon și pot fi personalizate pentru fiecare aplicație în parte. De asemenea GOCLEVER Chronos Colour integrează radio și accelerometru, cu ajutorul acestuia din urmă putând fi calculate numărul de pași făcuți de utilizator sau caloriile arse.

Tot prin intermediul smartwatch-ului poate fi operată cameră foto de pe telefonul cu Android sau navigarea prin lista de muzică și selectarea melodiilor preferate. Destul de util atunci când vrei să treci la o altă piesă fără să mai scoți smartphone-ul din buzunar. Totodată, poți iniția apeluri sau scrie SMS-uri fără a mai umbla pe telefon. Contactele din agenda virtuală a smartphone-ului pot fi cătate prin comandă vocală.

GOCLEVER Chronos Colour este rezistent la stropirea accidentală cu apă și încorporează o baterie de 350 mAh, ce ar oferi o autonomie de până la 5 zile, conform producătorului. Dimensiunile gadgetului sunt 4.1 x 5.5 x 1.2 cm, iar greutatea se oprește la 60 de grame.

Prețul recomandat în țara noastră de producător pentru GOCLEVER Chronos Colour este de 329 lei și va fi disponibil începând cu luna februarie a acestui an.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.