Foto si Video

GOCLEVER DVR Titanium este o cameră video gândită pentru mașină. Una dintre funcțiile cu care se evidențiază ar fi faptul că dispune de filmare nocturnă, pentru un plus de detalii într-o astfel de situație de utilizare.

Senzorul de imagine mizează pe tehnologia CMOS. Afișează 5 Megapixeli, unghi de înregistrare de 170 grade, display LCD de 2.7 inch. Pe partea de conectivitate dispune de mini USB 2.0 și mini HDMI. Include un micuț difuzor, microfon.

Filmează la 1080p cu 30 fps sau la 720p cu 60 fps. Fișierele sunt în format AVI sau JPEG, memoria este asigurată de cardurile SD de până la 32 GB. Apropo, dispune de 2 sloturi pentru microSD, 64 GB spațiul de stocare maxim. Bateria este de 500 mAh și ar asigura o autonomie de până la 20 minute. Majoritatea camerelor video de mașină sunt conectate la priză.

Preț – 459 lei.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.