Software

Dacă te-ai gândit vreodată să treci de pe iOS pe Android, dar procesul de transfer al informaţiilor ţi se părea dificil, Google a venit cu o soluţie pentru tine – aplicaţia Switch to Android.

Aplicaţia a apărut de curând în App Store, este gratuită şi îţi permite transferul datelor de pe un iPhone pe un smartphone Android. Se pot copia contacte, documente, calendar, fotografii, clipuri video, toate rapid prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi.

Switch to Android pare a fi destul de simplu de utilizat şi îţi oferă şi ajutor în configurarea ulterioară a contului, inclusiv în eliminarea funcţiei iMessage. Prin această aplicaţie poţi transfera şi fotografiile sau clipurile video din iCloud în Google Photos.

Dacă vă aflaţi în cealaltă tabără, adică doriţi să treceţi de pe un device Android către unul cu iOS, în Google Play există de ceva timp aplicaţia Move to iOS. Nu ştiu cât de bine îşi face treaba această aplicaţie, feedback-ul existent fiind destul de negativ – nota 2.9 din 5 dintr-un total de peste 170.000 de review-uri.

Sursa: techcrunch.com