Tablete

Pe lângă Google Nexus 5 și Android 4.4 KitKat în viitorul apropiat sosește și Google Nexus 10 în ediția pe 2013. Am testat Samsung Nexus 10 și consider că la momentul actual rămâne una dintre cele mai interesante tablete Android pe diagonala de 10 inch.

Google cred că și-a dorit în mod intenționat să atragă atenția asupra produselor sale. Google Nexus 5 a fost listat, din greșeală, în Play Store și la fel s-a întâmplat și cu Google Nexus 10. Pe 1 noiembrie debutează iPad Air și tot pe atunci se vorbește de lansarea Android 4.4 și a celor două device-uri din gama Nexus.

Mă rog, până la urmă avem un fel de specificații oficiale pentru Google Nexus 10 pe 2013. Ar dispune de un display de 10.05 inch cu rezoluție 2560×1600 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.3 GHz, Adreno 330 GPU, 3 GB RAM, Android 4.4 KitKat.

Pe de altă parte s-ar fi ales 8 Megapixeli pentru camera principală și 2.1 Megapixeli la camera frontală, baterie de… 9000 mAh, 584 gr. și 7.9 mm grosime. Nu se știe nimic legat de preț și disponibilitate.

iPad Air are un rival pe măsură?

Sursa: Gadgets.ndtv.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.