Smartphone

LG G Flex a fost prezentat în Coreea de Sud și va debuta în oferta operatorilor telecom din noiembrie. Va fi rivalul lui Samsung GALAXY Round. Mă rog, diferența majoră între cele două telefoane este dată de modul în care a fost curbat ecranul (de la stânga la dreapta la Samsung și de sus în jos la LG).

Specificații pentru LG G Flex:

– display OLED de 6 inch cu rezoluție 1280×720 pixlei;

– procesor Qualcomm Snapdragon 800 de tip quad-core la 2.26 GHz, Adreno 330 GPU, 2 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare + slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 4G, Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth 4.0, microUSB 3.0, NFC, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 13 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală de 2.1 Megapixeli;

– baterie de 3500 mAh, 177 gr. și grosime cuprinsă între 7.9 și 8.7 mm.

Un alt aspect interesant la LG G Flex este dat de tehnologia utilizată pe spatele telefonului. LG promite că scârieturile minore dispar în câteva minute. Nu a fost specificat și o eventuală disponibilitate a lui LG G Flex la nivel internațional.

LG a gândit G Flex ca un smartphone axat pe entertainemnt (filme, jocuri). De aici și atenția dată sunetului, display curbat, baterie generoasă.

Sursa: LGnewsroom.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.