Software

Google nu se mulțumește cu înlăturarea AnTuTu Benchmark din Play Store. Acum sunt notificări în Chrome din momentul în care este accesat website-ul AnTuTu pentru download, la fel și prin Play Protect când se forțează instalarea.

Care este motivația Google pentru această cruciadă ad-hoc pornită împotriva AnTuTu Benchmark?

În notificare se specifică destul de clar. Această aplicație poate colecta date, date ce ajută la obținerea de informații despre comportamentul tău. 

Cu siguranță au descoperit ceva în neregulă de le-au scos aplicație din Play Store pe repede înainte și acum iau măsuri și mai puternice de retorsiune împotriva celui mai popular test de benchmark la nivel global.

Până la urmă, aș spune că trebuie respectată recomandarea Google și AnTuTu Benchmark nu ar trebui să se regăsească printre aplicațiile de pe smartphone-ul vostru personal.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.