Software

Google pregătește un rebranding al spațiului de stocare în cloud, iar în loc de Google Drive se va numi Google One. Cu această ocazie debutează și noi planuri tarifare. 

  1. Gratuit – până la 15 GB;
  2. Până la 100 GB – 1.99 dolari / lună;
  3. Până la 200 GB – 2.99 dolari / lună;
  4. Până la 2 TB – 9.99 dolari pe lună (de la 19.99 dolari cât costă până acum, dispare cel de până la 1 TB ce costa fix 9.99 dolari).

Ca element de noutate, spațiul de stocare din Google One poate fi share-uit cu până la 5 membri ai familiei. Folosesc un plan tarifar din Google Drive – până la 100 GB și plătesc 9.99 lei + TVA. În momentul de față, dacă dorești în Drive să urci la 1 TB – 49.99 lei pe lună + TVA, până la 2 TB – 99.99 lei pe lună + TVA.

Este interesant cum Google derivă un serviciu din suita Drive.

Când ajunge Google One și în România?

Răspuns – în lunile următoare. Mai întâi debutează în SUA, iar de acolo treptat și în alte piețe în perioada următoare.

Sursa: TechCrunch.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.