Software

Google Pay a ajuns în Germania. Au parteneriate încheiate cu 4 bănci: Commerzbank, Comdirect, Wirecard și N26 și merg a fi adăugate cardurile Mastercard, dar și majoritatea cardurilor emise de către Visa. 

Pe viitor se vor extinde spre LBBW și Revolut. Pot fi făcute plăți cu telefonul mobil prin Google Pay la Kaufland, Lidl, MediaMarkt, Saturn, Hornback, McDonalds și Adidas.

Nu mă întrebați de unde știu, dar vă pot confirma că Google Pay ajunge și în România până la sfârșit de an. Nu am mai multe detalii, dar cum apar informații noi cu siguranță vă ținem la curent. Este clar că Google are acest serviciu în pole position pe partea de dezvoltare și implementare. Nu de alta, dar concurența nu stă pe loc.

Viitorul este al plăților cu telefonul mobil, indiferent că vorbim de Google Pay, Samsung Pay etc.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.