Smartphone

La sfârșit de mai 2018 a apărut informația cum că un mare brand din China ar fi aplicat spre a înregistra marca POCOPHONE. 

Este un brand cunoscut pentru seriile Mi și Redmi și după cum presupun că ați intuit discutăm despre Xiaomi. Code name-ul pentru noul telefon este M1805E10A și a trecut testele NCC din Taiwan.

Ce se mai știe din documentul ce a ieșit la iveală în Taiwan?

  • suport pentru FDD-LTE în benzile 3, 7 și 8;
  • compatibil cu GPS, GLONASS și Beidou.

În limba noastră aș spune că sună ușor ciudat, dar sunt sigur că nu au luat în calcul și acest aspect. S-ar putea să fie o serie dezvoltată pentru publicul tânăr, un telefon care să pună accent pe design și partea de entertainment. Suntem la bursa zvonurilor și navigăm prin nisipuri mișcătoare – la momentul în care redactez articolul nu se cunoaște mai nimic legat de acest sub-brand al Xiaomi.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.