Smartphone

Seria de smartphone-uri Google Pixel 6 va avea în curând un nou membru, modelul Google Pixel 6a. După cum ne spune şi numele, noul smartphone va fi cel mai modest dintre toate, însă în acelaşi timp şi cel mai accesibil.

Prin intermediul celor de la 91mobiles.com putem prezenta primele randări detaliate cu Google Pixel 6a, unele care ne confirmă ideea de design lansată în premieră pe Google Pixel 6 şi Google Pixel 6 Pro. Se va merge pe aceeaşi reţetă cu acea bandă neagră în zona ansamblului foto, cât şi cu cameră frontală tip bulină poziţionată central.

Pentru Google Pixel 6a se vehiculează un ecran OLED de 6.2 inci cu rezoluţie FullHD+ şi scanner de amprente integrat, iar la nivelul camerei foto vom avea un senzor principal Samsung GN1 de 50 Megapxeli şi unul secundar de tip ultra-wide de 12 Megapixeli (se pare că vorbim de acelaşi pachet de la Google Pixel 6).

La nivel de dimensiuni vom avea 152.2 x 71.8 x 8.7 mm cu 10.4 mm în zona ansamblului foto, iar construcţia va fi realizată dintr-un amestec metal + sticlă. Google Pixel 6a nu va dispune de jack audio de 3.5 mm.

Mai multe detalii nu avem pentru moment, însă Google Pixel 6a se anunţă un mid-range interesant, asta dacă va fi disponibil comercial în mai mult de 10 ţări.