NVIDIA a anunțat în cursul lui 2021 că pregătește aplicația GeForce Now pentru smart TV-urile LG. În cele din urmă a venit și un anunț legat de disponibilitate.

Veți găsi aplicația în stadiu beta din zilele următoare, dacă nu a ajuns deja în store.

Ce smart TV-uri LG sunt eligibile?

  • smart TV-urile LG OLED, QNED MiniLED și NanoCell lansate în 2021;

Asta este valabil în etapa inițială. Presupun că se face un test cu public înainte de lansarea pentru o gamă largă de smart TV-uri cu webOS.

GeForce Now este serviciul ce-ți permite să rulezi cele mai noi jocuri pe orice notebook, PC, smart TV sau telefon mobil. Puterea de procesare necesară spre a rula titlurile respective vine din cloud. În cazul aplicației pentru webOS, jocurile vor rula la 1080p cu 60 fps. Nu va urca la rezoluție 4K.

Sunt 35 de jocuri free-to-play cu care puteți descoperi cum funcționează GeForce Now pe smart TV-urile cu webOS.

NVIDIA are planuri mari cu GeForce Now, iar concurența este cu un pas în spate (Stadia de la Google, PlayStation Now de la Sony, Project xCloud de la Microsoft etc).

Sursa: NVIDIA.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.