Smartphone

Mai sunt luni bune până la lansarea seriei de smartphone-uri Google Pixel 9, una despre care se spune că va avea trei modele: Google Pixel 9, Pixel 9 Pro şi Pixel 9 Pro XL. Sigur că momentan vorbim pe surse, însă până când vom avea mai multe detalii despre aceste device-uri, haideţi să vedem cum va arăta Google Pixel 9.

Cel mai ieftin membru al viitoarei generaţii a primit din partea 91mobiles.com o serie de randări detaliate, unele bazate pe schiţe CAD şi alte informaţii existente la zi:

Observăm că Google schimbă puţin abordarea estetică, Google Pixel 9 urmând a fi un smartphone cu colţuri rotunjite, display plat şi un modul foto orientat tot pe orizontală, dar care de data aceasta renunţă la ideea de a uni marginile device-ului. Se pare că întreg design-ul din spatele Google Pixel 9 va fi caracterizat de forme rotunde.

La nivel hardware avem destul de puţine informaţii:

  • display OLED de 6.03 inci cu rezoluţie FullHD+;
  • procesor octa-core Google Tensor G4;
  • minim 8 GB RAM şi minim 128 GB stocare;
  • cameră foto dublă;
  • dimensiuni: 152.8 x 71.9 x 8.5 mm.

Este important că Google se implică din ce în ce mai mult pe acest segment de piaţă, se vede în ultima perioadă o îmbunătăţire constantă a smartphone-urilor sale. Seria Google Pixel 9 se anunţă una cu mult potenţial, inclusiv la nivel estetic.