Smartphone

Google pregătește lansarea Pixel 2 și Pixel XL 2 pe 4 octombrie. Au și fost trimise invitațiile către presa de tehnologie din dot com. 

Legat de Google Pixel XL 2 sunt câteva informații ajunse în online:

  1. Urmează a fi fabricat de către LG și s-ar putea să aibă câteva elemente în comun cu LG V30;
  2. Noul Pixel XL 2 ar folosi un panel AMOLED de 6 inch cu aspect ratio similar cu GALAXY S8 și LG G6;
  3. La nivel hardware s-ar folosi procesorul Qualcomm Snapdragon 836 + 4 GB RAM, ediție ușor îmbunătățită a lui Snapdragon 835;
  4. Pixel XL 2 ar fi construit din aluminiu și sticlă în partea spate, difuzoare stereo în partea frontală;
  5. Rulează Android 8.0.1 Oreo, fără jack de 3.5 mm, certificare IP68 în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful;
  6. A primit certificare FCC în SUA – detalii aici.

Dacă Pixel XL 2 a picat în sarcina LG, Google Pixel 2 urmează a fi realizat în continuare de către HTC. LG a avut mai multe Nexus-uri pe care le-a importat și în țara noastră, sper să-și păstreze obiceiul și pentru noul vârf de gamă al companiei americane. HTC & Google nu au adus prima generație Pixel pe canal oficial în țara noastră.

În octombrie îl avem și pe Huawei Mate 10 și în proporție de 95% se încheie lista smartphone-urilor cu specificații premium.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.