Retelistica

UPC și-a actualizat pachetele de internet fix și cred că merită a fi făcută o comparație cu rivalul său direct – RCS-RDS. Haideți să descoperim împreună ce oferă cele două companii la nivel de abonamente pentru internetul fix. 

A. Entry-level;

UPC are un singur avantaj și anume faptul că în pachet este prins și router-ul. În rest, RCS-RDS la un preț mai mic oferă viteze de internet superioare. Știu că și RCS-RDS aduce un router gigabit – chirie de 4.8 lei pe lună sau 238 lei în total. Cu 33 lei, ești acoperit și în ce privește router-ul Wi-Fi pe oferta Digi Net Fiberlink.

B. Mid-range;

Cei 6 Mbps în dreptul upload-ului aduși de către UPC Connect 300 sunt cu adevărat modești în acest preț și pentru așteptările generate de internetul fix în 2017.

C. High-end;

Upload mediocru la UPC Connect 500, Fiberlink 1000 + router-ul în custodie cu 4.8 lei pe lună și tot faci o economie față de oferta UPC.

Cel puțin pe hârtie, RCS-RDS joacă în altă ligă față de UPC (ofertă comercială, raport preț / beneficii).

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.