Google

La Google I/O de acum câteva ore s-a vorbit și de rețeaua socială Google Plus. S-a oferit și ceva statistică la început. S-a vorbit de peste 240 de milioane de utilizatori, aceștia ar interacționa cu conținutul de pe site. O să revin cu detalii la acest capitol.

Statistica care a făcut introducerea pentru Google+:
– 250 de milioane de conturi Google;
– 150 de milioane se loghează lunar;
– 60 de minute / zi în medie peste produsele Google;
– 50% se loghează zilnic;
– 12 minute pe zi în streamul Google+.

Observați că s-a folosit o statistică combinată spre a încerca să scoată rețeaua socială în față, deși mai este mult până să se atingă nivelul de engagement al rivalului Facebook

De astăzi se oferă o aplicație Google+ mai bine pusă la punct și optimizată pentru tablete Android și iPad, landscape user friendly. Mi-a amintit puțin la modul de organizare de Flipboard pentru iPad. Fotografiile și conținutul sunt randate mai frumos, o adevărată plăcere să faci swipe lateral.

A fost implementat Google Events ce-ți permite să pregătești un eveniment, să oferi un fel de transmisie live cât și să aduni impresiile de după el. Totul se face într-un mod intuitiv și rapid.

Câteva capturi de ecran din noul Google+ pe Samsung Galaxy S III cât și din keynote-ul conferinței Google I/O.

 

Categorii: google
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.