Smartphone

Lansarea lui Google X Phone de către Motorola ar urma să aibă loc prin mai 2013. Mai sunt aproape două luni până atunci, dar pe site-urile din dot com apar informații vis-a-vis de specificațiile tehnice.

Ar integra un display de 4.7 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, Tegra 4i și cameră foto de 16 Megapixeli. Ar urma să ruleze Android 5.0 Key Lime Pie, grosime de 7.9 mm.

Câteva detalii legate de NVIDIA Tegra 4i: quad-core la 2.3 GHz cu ARM Cortex-A9, 60 de nuclee de procesare pentru ULP GeForce GPU, arhitectură de sistem SoC cu suport pentru tehnologia LTE.

Vă dați seama că este prematur în a lua aceste specificații tehnice vehiculate ca atare. Cert est că va fi un telefon de top și ar fi interesant să adopte platforma NVIDIA cu Tegra 4i – primul lor CPU quad-core cu LTE integrat și nu pe un modem distinct ca la NVIDIA Tegra 4.

Via: BGR.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.