Smartphone

Am remarcat că de dimineață au apărut o mulțime de imagini cu ceea ce pare a fi Samsung Galaxy S IV. Toate imaginile sunt din China și trebuiesc tratate critic. S-ar putea să fie doar o intoxicare înainte de lansarea oficială din 14 martie.

Ce se spune că ar integra Samsung Galaxy S IV la nivel de hardware:

– display de 4.99 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;

– procesor Exynos 5 Octa la 1.8 GHz  ( 2x CPU quad-core), 2 GB RAM, PowerVR SGX544 GPU, 16 / 32 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 4.2 Jelly Bean

– cameră de 13 Megapixeli și frontală de 2.1 Megapixeli.

Vă las cu câteva imagini adunate într-o galerie foto.

Update: Smartphone-ul apărut pe forumurile din China ar dispune de două sloturi pentru SIM, display la 1080p, 2 GB RAM, cameră de 13 Megapixeli, Android 4.2.1. Cele două sloturi SIM ar fi integrate deoarece este SGS IV-ul pentru China Unicom (operator de telefonie din China).

Detaliile oficiale pe 14 martie.

Via: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.