GoPro HERO8 Black si GoPro Max Foto si Video

GoPro HERO8 Black și GoPro Max sunt cele mai noi camere de acțiune de la cel mai celebru producător de astfel de gadgeturi. Dacă GoPro HERO8 era așteptat să apară în această perioadă, despre GoPro Max nu aveam informații până în acest moment.

Ca utilizator de GoPro HERO7 Black eram curios să aflu noile funcții pe care HERO8 Black avea să le introducă. Fără a schimba radical designul, dar adăugând direct pe cameră o prindere rabatabilă pentru accesorii compatibile, GoPro HERO8 Black introduce:

  • stabilizare video HyperSmooth 2.0 – o stabilizare îmbunătățită considerabil față de HyperSmooth 1.0 de pe HERO7 Black, care oricum reușea rezultate extraordinare. Mai mult, HyperSmooth 2.0 funcționează în toate rezoluțiile și frame rates și dispune de un nou mod Boost;
  • TimeWarp 2.0 oferă, pe lângă funcțiile de pe HERO7 Black, și reglarea automată a vitezei în funcție de activitatea pe care o desfășori și condițiile de luminozitate;
  • patru lentile digitale, astfel încât utilizatorii să poată selecta un cadru de vizualizare în funcție de nevoi. Sunt disponibile modurile Narrow, distortion-free Linear, Wide și SuperView;

GoPro HERO8 Black Mods

  • moduri disponibile opțional (Mods) – Media Mod (cadru ce integrează microfon direcțional, jack de 3.5mm pentru microfon extern și două prinderi pentru celelalte două moduri), Display Mod (ecran de 2 inch de tip flip-up, rabatabil la 180 de grade, cu baterie și port microHDMI integrate) și Light Mod (lumină cu LED de până la 200 lumeni, cu 4 intensități reglabile).

Clip video oficial de prezentare GoPro HERO8 Black

GoPro Max este o cameră GoPro cu două lentile ce pune accentul pe versatilitate, ca și cum ai avea trei camere într-una singură. GoPro Max poate fi folosit ca o cameră HERO cu lentilă unică, rezistentă la apă, cu stabilizare extrem de eficientă, ca o cameră foto dual-lens 360° sau ca o cameră de  vlogging, cu display încorporat și capabilități audio îmbunătățite, grație celor 6 microfoane integrate. GoPro Max a primit o stabilizare electronică unică, denumită Max HyperSmooth. GoPro Max oferă, de asemenea, patru lentile digitale, inclusiv noul unghi de vizualizare ultra-larg – Max SuperView – cel mai larg unghi de vizualizare de la GoPro.

Clip video oficial de prezentare GoPro Max

GoPro HERO8 Black și GoPro Max sunt deja disponibile la precomandă în magazinele de specialitate. GoPro HERO8 Black costă 2.099 lei pe eMAG, în timp ce GoPro Max este 2.599 lei pe eMAG. Livrările vor începe din 30 octombrie 2019.