gAuto

The Grand Tour este denumirea noului show realizat de către Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May. Nu cred că trebuie să-i prezint, fosta echipă de la Top Gear – cel mai urmărită emisiune auto din lume etc. 

Prima serie din The Grand Tour are 12 episoade. Amazon ar fi bugetat trei sezoane, 4.5 milioane lire sterline pentru fiecare episod, iar bugetul total… 160 de milioane lire sterline. Scena de deschidere din primul episod ar fi costat 2.5 milioane de lire sterline (Jeremy Clarkson părăsește sediul BBC, zboară spre SUA în Los Angeles, ajunge cu cei doi colegi ai săi în deșertul Mojave la volanul a trei modele Ford Mustang customizate. Sunt însoțiți de alte 150 de mașini a căror valoare de piață s-ar ridica la 150 milioane lire sterline, la destinație îi așteaptă 2000 de fani și o formație rock – scenele par desprinse, pe alocuri, din Mad Max).

Am văzut primul episod și pot să spun că au rafinat rețeata folosită la Top Gear, au dus-o la un nivel superior. Te uiți la The Grand Tour ca la un film artistic, scenele sunt de-a dreptul incredibile prin nivelul de spectaculozitate, calitate extraordinară a imaginilor. Recomand să-l urmăriți, deși pentru asta trebuie să apelați la torrente, dacă nu sunteți din SUA, Marea Britanie, Germania, Austria sau Japonia.

Important este că Amazon pregătește lansarea serviciului său de streaming video la nivel global din decembrie – peste 200 de state, iar prin acestea se află și România. The Grand Tour urmează a fi capătul de afiș.

Sursa: Thelegraph.co.uk

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.