Diverse

GSMnet, brand românesc şi lider pe piaţa de accesorii şi componente GSM şi-a prezentat rezultatele financiare aferente anului 2022.

Mobiparts, compania din spatele GSMnet, a raportat o cifră de afaceri de 31 milioane euro, 60 de angajaţi şi investiţii importante la nivel logistic (spaţiul de depozitare a fost mărit cu până la 500 de metri pătraţi).

”Avem mai bine de 15 ani experiență în domeniul comercializării accesoriilor și componentelor GSM, iar acest lucru ne recomandă ca un partener de încredere, atât pentru furnizori cât și pentru clienți. Mizăm pe un portofoliu de produse diversificat, procesarea imediată a comenzilor, programe de loialitate și suport dedicat și specializat pentru partenerii B2B.”, declară Bogdan Cioroianu, director general și fondator al companiei.

De-a lungul ultimilor ani, GSMnet și-a consolidat poziția de lider pe piața accesoriilor și componentelor GSM din România prin concretizarea unor parteneriate cu branduri internaționale de renume și de încredere. Astfel, în 2020, GSMnet a devenit distribuitor oficial pentru produsele OnePlus. Un an mai târziu, retailerul local devenea distribuitor oficial și pentru produsele din gama Huawei. În 2022 au fost încheiate trei astfel de parteneriate semnificative, cu Vivo, Oppo și RealMe.

GSMnet s-a concentrat în paralel și pe dezvoltarea unor branduri proprii. Astfel, clienții magazinului online pot achiziționa produse de calitate, practice și la un preț competitiv din gamele BluePower și BlueShield.

Pentru 2023, Mobiparts estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 10% față de anul recent încheiat. Pentru a atinge acest obiectiv, compania își propune extinderea portofoliului de produse de interes pentru clienți, extinderea echipei dar și extinderea portofoliului de servicii pentru parteneri.