Smartphone

Unul dintre cele mai amuzante clipuri legate de problema lui Samsung GALAXY Note7 a fost făcut pe 1 octombrie, iar până acum a strâns peste 300.000 de vizualizări. 

Este de fapt o moodare a GTA 5, GALAXY Note7 fiind utilizat pe post de…, bombă. Trecem peste faza că telefonul arată mai degrabă drept GALAXY Note4 și nu amintește prea mult de Note7 ca linii de design.

Observa că până și TheVerge l-a preluat. Îl recomand celor ce au peste 18 ani, GTA 5 în sine având o astfel de restricție de vârstă. Oricum niciodat nu strică un pic de haz de necaz. Sunt sigur că materialele precum cel de mai sus nu sunt gustate de către echipa companiei sud-coreene.

Samsung sper să rezolve înlocuirea unităților de Note7 vândute în primul val, în zilele următoare. Ar trebui să repornească și vânzările, disponibilitatea în oferta operatorilor telecom și la magazinele online și de retail etc.

Sursa: Modded Games

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.